'Primers aromes de Festa': Editorial del Premià Notícies del 09 de Maig de 2012

Tot i que aquest dimecres sembla voler tenir les boires com a protagonistes, l’evidència és que, finalment, el bon temps i les temperatures més altes han arribat ja. Ambient primaveral que arriba de la mà d’informacions que ens van aproximant a àmbits propers, i més festius. Dues de les principals informacions del Premià Notícies d’ahir tenien un rerefons que ens situava en els dies de la Festa Major. El primer era que ja teníem cartell oficial per a la festa dels Pirates i els premianencs, un treball dissenyat per Roger Crespo, guanyador del concurs convocat, que recull els elements ineludibles de la festa: un pirata, un premianenc, un sol i una lluna, focs artificials i la platja. Serà la imatge de la festa i que es veurà també reflectida en les samarretes que portarem, blanques o negres segons el bàndol, durant aquests dies de juliol dels quals ens separen encara no dos mesos.
L’altra notícia era la posada en marxa del ‘Proposa’ns’, primera fase de la 8ena edició dels Premis de la Ràdio, a la qual dedicàvem ahir aquest editorial. Però ahir mateix ens assabentàvem també de què ja hi havia data per a les eliminatòries de la Nit de Colles, una de les activitats més participatives de la Festa Major. Seran ni més ni menys que 24 hores de selecció, del dissabte 30 de juny al diumenge 1 de juliol, a la plaça de la Sardana.
Com diem queden menys de dos mesos perquè arribin els pirates, d’aquí fins aleshores tindrem ocasió de parlar-ne sovint. De moment el que toca és animar de manera especial al munt de voluntaris que hi ha al darrera de les activitats que tindrem ocasió de viure durant la festa major i que, amb tècnics i polítics, hauran de bregar de valent perquè tot el que passi entre el 6 i el 10 de juliol sigui un èxit més enllà dels números del pressupost. ?

Be the first to comment on "'Primers aromes de Festa': Editorial del Premià Notícies del 09 de Maig de 2012"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »