Programa especial Fem Rotllana 500

El programa s'ha celebrat amb convidats en directe, a l'estudi i per telèfonEl programa s'ha celebrat amb convidats en directe, a l'estudi i per telèfon

Aquest dissabte ha tingut lloc a l’estudi 1 de Ràdio Premià de Mar la celebració del programa 500 de Fem Rotllana, l’espai sardanista de l’emissora arriba a aquest mig miler d’edicions d’ençà que se’n va ocupar Joan Vinyals, ja que anteriorment havia tingut altres conductors. Avui Vinyals, Rafi Mesones i Daria Ferrando han comptat amb la companyia d’oients i representant autoritzats del món sardanístic com el President de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado Aguilar, el regidor de cultura de l’ajuntament de Premià de Mar Eloi Maristany o el compositor local Ramon Iglésias.
El programa en el seu horari habitual ha fet un repàs a aquestes 500 edicions fabricant sentiments a les ones. Les línies telefòniques han estat col·lapsades durant tot el programa a causa de l’allau de trucades dels oients que volien desitjar un feliç aniversari i una llarga vida al programa..

Podcast del programa 500 – Primera Hora

Podcast del programa 500 – Segona Hora
Més imatges del programa especial:

Translate »