Prohibit el bany a la platja del Bellamar

Segons informa Creu Roja, aquest migdia s’ha prohibit definitivament el bany a la platja del Bellamar, on fins a nou avís hi onejarà la bandera vermella. El motiu és el trencament ahir a la tarda d’un col·lector d’aigües fecals que ha deixat l’aigua completament bruta i amb una forta olor. A hores d’ara es desconeix si aquest trencament pot tenir alguna relació amb la tempesta de dissabte.

A l’espera de confirmar o desmentir aquest extrem, el fet és que la forta tempesta de dissabte va tenir menys afectació a Premià de Mar que la del dimarts anterior. La policia local va tallar el carrer Sant Francesc de forma preventiva davant una possible inundació i l’única actuació necessària va ser retirar una branca caiguda a la plaça de Batista i Roca. La principal conseqüència va ser la suspensió del servei de trens: la caiguda d’una catenària entre les estacions de Mataró i Arenys de Mar va obligar interrompre el servei entre aquestes dues estacions, a la vegada que deixava els passatgers de dos trens atrapats. Poc després, una baixada de tensió de la catenària a l’estació de Sant Adrià del Besós va estendre la interrupció de servei fins a l’estació barcelonina del Clot-Aragó. D’aquesta manera, els viatgers premianencs van perdre qualsevol opció de desplaçar-se amb rodalies, ja que Renfe només va habilitar servei d’autobusos entre Arenys i Mataró.

A causa de la pluja, els veïns del barri Santa Maria – Santa Anna Tió van suspendre el sopar i el ball previstos per celebrar la diada de Santa Anna. Aquestes activitats queden ajornades a una nova data per determinar.

Segons ens informen els companys del programa “El temps és boig”, dissabte l’estacio meteorològica situada al nord de la ciutat va recollir una quantitat de 17 litres per metre quadrat en només vint minuts. En total, el mes de juliol les precipitacions han deixat a Premià de Mar 120 litres per metre quadrat, la xifra més alta dels darrers 10 anys.

Be the first to comment on "Prohibit el bany a la platja del Bellamar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »