Promoció Econòmica valora satisfactòriament les primeres incorporacions laborals d’alumnes dels cursos que s’hi imparteixen

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Iban Díaz
Descarrega’t l’entrevista

Curs de formació ocupacional

Curs de formació ocupacional

Cinc alumnes del curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions del Servei d’Ocupació de Catalunya que es va realitzar de desembre de l’any passat fins el passat mes de maig, ja han trobat feina al lloc on han realitzat les pràctiques i ara fan substitucions com a auxiliar d’atenció sociosanitària. A banda d’aquests, també ha trobat feina un dels alumnes del curs de mosso de magatzem que es va organitzar des de la mateixa àrea. El regidor de Promoció Econòmica de Premià de Mar, Iban Díaz, s’ha mostrat satisfet d’aquests resultats i ha explicat que sempre es procura organitzar cursos per sectors laborals on sigui més probable trobar feina.

Iban Díaz ha valorat positivament els resultats de l’atur del mes de maig, que presenta prop de mil aturats menys al Maresme i 14 menys a Premià de Mar, i ha anunciat que seguiran treballant per rebaixar la taxa d’atur a la ciutat. D’altra banda, dilluns se celebrarà una primera reunió amb comerciants de la ciutat per a preparar la Shopping night del 29 de juny.

Be the first to comment on "Promoció Econòmica valora satisfactòriament les primeres incorporacions laborals d’alumnes dels cursos que s’hi imparteixen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »