Ràdio Premià de Mar amplia els seus canals i comença a emetre continguts en vídeo

Aspecte del canal de youtube de Ràdio Premià de Mar

Aspecte del canal de youtube de Ràdio Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar ha ampliat recentment la seva oferta de continguts audiovisuals amb l’emissió via youtube d’alguns espais als estudis –com el programa “Parla l’Alcalde”- dels plens municipals i reportatges d’esdeveniments singulars com la inauguració del nou Museu Romà. Tal com ha indicat avui el coordinador de l’emissora Francesc Triola, l’emissora busca adoptar un model de mitjà multiplataforma per tal de reforçar la proximitat i la transparència:

El pròxim pas en aquesta direcció, ha dit Triola, serà el de l’emissió en directe dels plens municipals per internet. Una transmissió que no es limitarà a un pla fix del plenari sinó que comptarà amb una realització automatitzada; la idea és que aquest servei funcioni abans del final d’aquest mandat.

Escolta l’entrevista sencera a Francesc Triola:

Descarrega

1 Comment on "Ràdio Premià de Mar amplia els seus canals i comença a emetre continguts en vídeo"

  1. Marcel | 2015-03-24 at 22:08 |

    Perdoneu la meva mala memòria, però recordo que havíeu emès en vídeo continguts ja fa uns quants anys..en recordo alguns en aquest mateix bloc i emissions pel web. Com és que ara ho veneu com a ampliació? O potser una pregunta millor, per què vau deixar de fer-ho? Perdoneu que no sàpiga donar dates, però és que la cosa em sona de força anys enrere!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »