Ràdio Premià de Mar inicia programació nocturna pròpia

Ràdio Premià de Mar ha iniciat aquesta passada nit l’emissió d’una continuïtat musical. Es tracta d’una emissió nocturna en fase de proves i que oferirà diferents estils musicals segons el dia de la setmana: jazz, rock, indie, electrònica i èxits internacionals. Més endavant, aquesta emissió nocturna incorporarà continguts propis en forma de càpsules d’informació i entreteniment a partir de les set del matí.

Aquesta nit passada Ràdio Premià de Mar ha iniciat l’emissió nocturna en fase de proves. D’aquesta manera, Ràdio Premià de Mar passa a emetre programació pròpia les vint-i-quatre hores del dia.

Durant aquesta fase de proves, l’emissió nocturna anirà de dilluns a divendres oferint una continuïtat musical que des de de les deu de la nit fins les dues del matí se centrarà en un estil musical concret: els dilluns jazz, els dimarts rock, els dimecres indie, els dijous electrònica i els divendres èxits comercials dels darrers deu anys. A partir de les dues i fins la represa de la programació a les nou del matí es passarà a emetre una selecció més eclèctica amb especial atenció a la música en castellà i en català.

El director de Ràdio Premià de Mar, Rafa Navarro, ha explicat que l’objectiu final d’augmentar les hores de programació és proporcionar més proximitat a l’oient.

Més endavant, s’ampliarà aquesta programació nocturna al cap de setmana i a partir de les set del matí s’incorporaran continguts propis en forma de càpsules d’informació i entreteniment. Així, per primera vegada a la història, Ràdio Premià de Mar us oferirem la nostra programació vint-i-quatre hores al dia i set dies a la setmana.

Be the first to comment on "Ràdio Premià de Mar inicia programació nocturna pròpia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »