Rafa Navarro a les AFAs: “el curs vinent, sense més dilació, hem de tenir un nou sistema d’ajuts escolars, però ara no és el moment”

Llibres de text escolars

El regidor d’ensenyament s’ha emplaçat i ha emplaçat la resta de forces polítiques a consensuar sí o sí durant el curs 2020-21 el nou sistema d’ajuts escolars que encara no s’ha resolt. Segons Rafa Navarro, si ja era necessari modificar el model i aplicar-lo abans de la pandèmia, la bretxa digital que ha posat de relleu encara ho fa més urgent, però seria contraproduent fer-ho ara perquè les escoles ja han confeccionat els seus pressupostos pel curs vinent sobre la base del sistema universal que encara està en vigor. Ara bé, del curs que ve, ha dit, no pot passar que hi hagi acord:

Navarro responia a la carta oberta que ha emès la Federació d’AFAs, on demanen que els polítics -amb visions diferents respecte el model d’ajudes- reconsiderin la proposta d’aquesta entitat de retocar el sistema actual per fer-lo més social. El regidor ha insistit que comparteix els termes de la proposta, malgrat creure -com diem- que ara no és el moment d’aplicar-la.

Escolta la declaració sencera de Rafa Navarro:

Translate »