Rafa Navarro sobre la supressió de línies: “no és només la caiguda de la natalitat; cal que tots fem una anàlisi crítica”

Carteres penjades al passadís d'una escolaCarteres penjades al passadís d'una escola

El Departament d’Ensenyament ha anunciat aquesta setmana que suprimirà dues línies de P3 i 1r d’ESO al col·legi Montserrat i a l’Institut Premià de Mar respectivament. A causa d’una davallada de preinscripcions superior a les previsions (tant en un lloc com en l’altre la demanda se situa a la meitat del que s’ofertava) la Generalitat haurà acabat duent a terme allò que va anunciar el mes de febrer i després, gràcies a la mobilització de l’Ajuntament i la comunitat educativa, va reconsiderar, per bé que aleshores es volia suprimir una línia de P3 al Sant Cristòfol. El regidor d’ensenyament Rafa Navarro ha lamentat la notícia però ha admès que amb aquestes xifres les línies haurien estat insostenibles. Amb tot Navarro ha convidat tots els agents implicats a fer autocrítica:

El regidor, d’altra banda, ha retret al Departament que no hagi comunicat formalment la decisió a l’Ajuntament -només ho ha fet als centres- i que encara no els hagi donat hora per una reunió per valorar la situació.

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro:

Translate »