12 de setembre de 2018

Atletisme

Atletisme

Ragna Debats regna a la Burriac ATAC!

Èxit de participació a la 14ª edició de la cursa nocturna de muntanya Burriac Atac, que va tenir lloc dissabte passat. Organitzada pel Piri, el Centre excursionista de Vilassar de Mar, va comptar amb la participació d’uns 500 corredors, entre ells la catalana Ragna Debats, l’actual campiona del món de Trail, que van recorrer un circuit de 19 quilòmetres i 1000 metres de desnivell atravessant els municipis de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar amb el Castell de Burriac com a punt culminant. La victòria va ser per Anibal Fidalgo en categoria masculina amb un temps d’una hora, 47 minuts i 46 segons i per la mateixa Ragna Debats en categoria femenina amb una hora, 52 minuts i 32 segons, acabant segona a la classificació general.