Reacció sense premi pel CE Premià a Sabadell Nord (4-2)

El Club Esportiu Premià va perdre 4 a 2 al camp del Sabadell Nord i, amb la tercera derrota de la temporada, els d’Ortiz són 12ens amb 8 punts.

El Premià va caure contra el Sabadell Nord a domicili després d’una mala primera part. El 2 a 0 que brillava a l’electrònic al descans el va poder disputar l’equip d’Ortiz donant entrada a 4 canvis a l’inici de la segona part. Els premianencs van escurçar distàncies fins el 2 a 1 i van lluitar l’empat quan, des del punt de penal, Samu va ser capaç de posar el 3 a 2. Un empat que mai no va arribar, perquè el Premià va tenir més ganes que eficàcia de cara a gol. La part positiva és la bona reacció de l’equip, tot i que Ortiz lamenta que la història sigui similar en cada partit i que, una vegada més, acabin en derrota fora de casa.

L’entrenador assegura que l’equip ha de seguir treballant perquè encara estan en construcció i és ara, en moments difícils, diu Ortiz, que cal confiar en la bona feina feta. Els premianencs sumen 3 derrotes en 7 jornades i queden relegats a la 12ena posició de la taula amb 8 punts. El proper partit serà contra el cuer, l’Avià, al Municipal, on l’equip premianenc té ganes de passar pàgines i retrobar-se amb la victòria.

Escolta les paraules del tècnic, Paco Ortiz

Recupera l’entrevista amb David Colinas, jugador CE Premià

Translate »