14 d'abril de 2015

Futbol

Futbol

Recompensa immerescuda (1-1)

Empat entre Premià i Carmel (1-1) que evita que l’equip sumi els tres punts, però el fa ser segon. Partit vibrant amb gol de Fede i moltes ocasions perdudes.

El Premià va sortir ahir al Municipal a veure-les venir. El Carmel estava més endollat, amb les idees més clares i amb més intenció que no pas l’equip d’Ivan Rodríguez. S’avançàven els de Barcelona gràcies a un rebot al minut 6 i a partir d’aquí el Premià va buscar la porteria contrària amb accions aïllades de perill. Fins a tres en va tenir Gerard Coronado el primer temps. Va ser Fede al 35 qui va rematar de cap una bona passada de la mort d’Eric Diaz per posar l’empat definitiu (1-1). El guió de la segona part va canviar, perquè el Premià va sortir més actiu. Xuts amb perill i passades llargues que no van trobar rematador ni van tenir la sort del gol aquesta vegada. Van apurar opcions fins al final, però aquest cop el marcador ja no es va moure. Un punt que es suma i dos que es perden, però afirma Ivan Rodríguez que se n’ha d’aprendre.

Els jugadors del CE Premià en ple partit. Foto: CE Premià.cat

L’empat deixa tocat l’equip, com assegura el tècnic, però també ha de servir per a seguir millorant. Queden set partits, 21 punts, i tocarà defensar aquesta segona plaça que ara mateix ocupa el Premià, després que la Guineueta perdés davant el Llefià per primera vegada en tota la temporada. El Premià és segon amb 51 punts, empatat amb el Ripollet. D’altra banda el Mataró va guanyar i ja és a 12 de marge, assegurant la primera plaça.