Recta final per definir les mesures urgents COVID: haurien d’estar en curs els pròxims quatre mesos i s’enfilen a uns 600.000€

El Pacte per la Reactivació s'ha dotat recentment del seu propi logotip

Els grups municipals es trobaran a principis de la setmana que ve amb l’ànim de consensuar el paquet de mesures urgents de resposta a la COVID sorgides a la Taula de Reactivació Social i Econòmica. Posteriorment, el 26 de novembre, la Taula es reunirà de nou per votar i validar tan aquest seguit d’accions immediates així com per fixar també les que es duran a terme més endavant. El regidor responsable de la Taula David Gutiérrez ha explicat que des de serveis econòmics s’ha treballat per obtenir la fórmula financera per donar curs a les primeres accions amb la màxima celeritat; si es pot, evitant fins i tot les modificacions de pressupost:

El paquet d’accions urgents conté 39 mesures que van sorgir a la Taula de Reactivació, i d’aquestes, 26 van obtenir la validació, ja que la resta es van considerar inviables per motius tècnics, econòmics o competencials. Les 26 que passen el sedàs tenen una valoració econòmica aproximada de 600.000€ i la previsió és que es puguin iniciar entre aquest desembre i el primer trimestre de 2021. Gutiérrez també ha indicat que les mesures queden repartides de forma bastant equitativa entre els 3 àmbits de treball (protecció social, salut i reactivació econòmica), tot i que és l’àmbit social la que concentra més actuacions.

Escolta la declaració sencera de David Gutiérrez:

Translate »