Recuperem El Baix Maresme recela del plans de l’administració per pacificar la N2 i convida de nou aquest diumenge a “apoderar-se” de la carretera

Foto de la concentració del novembre a Ocata

La plataforma Recuperem el Baix Maresme celebra aquest diumenge una nova concentració a la carretera Nacional 2, la 3a després que l’entitat es fundés l’estiu passat a Premià de Mar. Justament Premià de Mar serà aquest cop el punt de trobada, davant l’estació, després que les anteriors es fessin a Vilassar de Mar i al Masnou. Ahir en parlava a l’Ona Maresme la Cristina Ribas, membre de l’entitat, que va expressar algunes reserves respecte dels moviments que ha començat a fer l’administració per pacificar la carretera quan s’alliberi el peatge de la C32 i que va instar ajuntaments, Generalitat i Consell Comarcal que no ho limitin a una operació de maquillatge i que actuïn amb transparència:

Com va passar en les convocatòries anteriors (que sempre es fan l’últim diumenge de cada mes) hi haurà parlaments, música, i es farà una coreografia que l’entitat es va empescar i ja ha esdevingut un signe identitari del col·lectiu. Tot plegat, asseguren, observant totes les mesures de seguretat sanitària. Segons Ribas, a cada trobada que s’ha fet ha vingut més gent perquè els ciutadans hi experimenten una mena de “màgia” quan senten que “s’apoderen” de la carretera:

La trobada es farà a partir de dos quarts de 12 del migdia, com diem, davant l’estació de trens.

Translate »