Reparteixen exemplars de la col·lecció ‘Primilia contes’ entre les escoles de primària

Un moment de l'acte de lliurament a la biblioteca

Les escoles de primària van rebre ahir exemplars dels títols de la col·lecció ‘Primilia contes’. L’acte, convocat per les àrees de Cultura i Serveis Educatius servia per encetar un projecte mitjançant el qual els nens de Premià de Mar treballaran la història i les tradicions de la ciutat. Fins el moment s’han publicat tres títols de la col·lecció ‘Primilia contes’ adreçats a diferents nivells d’edat dels estudiants de primària.

Tal com us explicàvem en el nostre Premià Notícies d’ahir, a migdia d’ahir dimarts tenia lloc a la biblioteca Marti Rosselló i Lloveras l’acte de lliurament simbòlic d’exemplars dels exemplars publicats en al col·lecció ‘Primilia contes’ als centres educatius de Primària de Premià de Mar.

A l’hora dels parlaments, el regidor de cultura, Josep Maria Molins, va destacar en el seu parlament que la idea era un punt i seguit a partir del projecte ‘Primilia contes’, perquè allò que transmeten aquestes històries passi a desenvolupar-se des de les escoles. La regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert, va parlar del model de treball transversal que implica que ajuntaments i escoles treballin conjuntament perquè els escolars de la ciutat facin seva la història i les tradicions de Premià de Mar. Per la seva part, la coordinadora de la col·lecció Primilia Contes, Marta Luna va explicar que a partir de cada un dels contes publicats en aquesta col·lecció es buscarà crear un projecte de ciutadania.

La col·lecció Primília Contes està editada per l’Ajuntament i va néixer el 2007. Fins ara s’han editat 3 contes:  ‘Moros a la costa!’, per a alumnes de segon de primària, ‘Onades i flors’ per estudiants de quart de primària i ‘Secret, secret, ‘´horta Farrerons té un secret’ per estudiants de 6è de primària.

Acte de lliurament dels exemplars publicats en al col·lecció ‘Primilia contes’ als centres educatius de Primària de Premià de Mar

Be the first to comment on "Reparteixen exemplars de la col·lecció ‘Primilia contes’ entre les escoles de primària"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »