Rodrigo Andrade: “els insults a Arrimadas demostren que existeix tensió: sort de la presència dels Mossos”

Foto de família dissabte a la plaça de l'Ajuntament amb Arrimadas al centreFoto de família dissabte a la plaça de l'Ajuntament amb Arrimadas al centre (Foto: Ciutadans)

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va ser escridassada per un grup de premianencs dissabte a la plaça de l’Ajuntament. Arrimadas venia a acompanyar els seus correligionaris locals, que havien plantat una carpa informativa en aquest indret, i també venia amb ella el seu company de grup Carlos Carrizosa. Després de fer un tomb per Premià de Mar i de parlar amb alguns simpatitzants, com diem, un grup de veïns van cridar-li consignes com “fora” o “feixista”. El regidor premianenc Rodrigo Andrade ha dit avui que els fets confirmen la fractura que pateix la societat catalana, i ha donat les gràcies a la presència dels Mossos d’Esquadra a la plaça:

Al seu compte de Twitter, Carlos Carrizosa afirmava que Ciutadans “va guanyar les últimes eleccions, també a Premià de Mar, sense cridar ni insultar ningú, i que per això -diu- ni els demanem permís ni els demanem perdó, ni acceptem lliçons de democràcia dels intolerants”.

Translate »