Rumb a ca l’Escoda: serveis que es traslladen i espais alliberats

El trasllat a Ca l'Escoda alliberarà alguns immobles sencers i part de l'edifici consistorialEl trasllat a Ca l'Escoda alliberarà alguns immobles sencers i part de l'edifici consistorial

L’Ajuntament ja té pràcticament definits els serveis i departaments que es traslladaran a Ca l’Escoda a finals d’any i principis de 2019 i, per tant, quins equipaments quedaran alliberats. En concret, tots els serveis que hi ha actualment al Gas i a Can Roura més els de la Casa de la Vila llevat de l’alcaldia, es traslladaran al nou edifici, i també ho faran la ràdio i l’arxiu municipal. No ho farà, en contra del que s’havia dit, la policia local. Com explica el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, el projecte de condicionament de Ca l’Escoda està pràcticament enllestit i ara començarà el procés de licitació dels treballs:

La planta soterrani del nou edifici, que seria una de les primeres a ser ocupades, acollirà la OAC, despatxos per a l’atenció social, l’arxiu i la ràdio, i també una sala d’actes que podria ser la nova sala de plens.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »