Satisfacció entre totes les forces polítiques de Premià de Mar pel compromís d’Adif de construir la segona estació de Renfe a can Pou

El tren no ha parat mai al abaixador de Can Pou

L’administrador d’infraestructures ferroviàries Adif es va comprometre ahir davant de l’alcalde Miquel Buch a tirar endavant la nova estació de Premià de Mar al barri de can Pou. L’alcalde ha dit que un dels punts bàsics de l’assoliment de l’equipament ha estat la unitat d’acció de les  forces polítiques de la ciutat. L’estació es farà una mica més cap al nord que on es troba la instal·lació que mai no es va posar en funcionament.

El president d’ADIF, Antonio González, anunciava ahir al migdia el seu compromís amb la nova estació de can Pou. Ho feia després de la reunió que havia mantingut a la Delegació del Govern de Catalunya amb el Delegat del Govern, Joan Rangel, i l’alcalde Miquel Buch. El motiu de la reunió era comunicar a l’alcalde el compromís per part d’ADIF de tirar endavant la construcció i posterior posada en funcionament del Baixador de Can Pou. La nova estació de Can Pou, en realitat.

Tal com avançàvem ahir al vespre en un informatiu d’urgència, en la construcció del nou baixador es preveuen andanes de 200 m de longitud i 3 m d’amplada, amb una alçada de 68 cm respecto a les vies. També es preveu la instal·lació d’equips de venda de bitllets i controls d’accés, així com marquesines a ambdues andanes i nous accessos.

Ahir al vespre l’alcalde va convocar els portaveus del grups municipals per informar-los de la reunió amb el president d’ADIF.

Be the first to comment on "Satisfacció entre totes les forces polítiques de Premià de Mar pel compromís d’Adif de construir la segona estació de Renfe a can Pou"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »