16 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

Segona golejada consecutiva pel Premià B (4-2)

El filial del Club Esportiu Premià ha estat capaç d’encadenar una gran ratxa de resultats. Aquest dissabte s’imposava al Bufalà (4-2) en una gran primera part, on els de Pau Almar van ser capaços de marcar quatre gols i marxar al descans amb la feina feta. O això semblava. A la repressa, i en només cinc minuts, el Bufalà va ser capaç de marcar dos gols i posar la por al cos als premianencs, tot i que només va ser un miratge que va durar deu minut. Temps necessari per a tornar a calmar el partit, dominar-lo i perquè no, adormir-lo. És una nova victòria i aquesta vegada els quatre gols van arribar sense ajuda dels jugadors del primer equip. El filial dependrà altra vegada dels seus recursos, dels seus jugadors (que cada vegada són més perquè reben l’alta mèdica) i tocarà demostrar que el nivell futbolístic demostrat pot ser constant. Segona golejada en dos partits i l’equip que ja mira el proper partit: s’enfrontaran al Gòtic amb ganes de donar cordar a la bona dinàmica.