Seguiment de la vaga del 21-F a Premià de Mar

Pancarta manifestació Vaga 21FPancarta manifestació Vaga 21F

La jornada ha començat amb una concentració a les 12 del migdia a la plaça Països Catalans, des d’on sortia una manifestació que ha recorregut els diferents carrers del municipi, acompanyats de piquets que advertien de la importància que té el fet d’aturar el país en un dia com el d’avui.

En aquesta concentració prèvia, que s’hi han donat cita unes dues-centes persones, s’hi ha pogut llegir una pancarta en suport als presos polítics i que portava per emblema ‘Ni exili ni presó. Autodeterminació’.

Cal dir que a primera hora del matí l’activitat comercial s’ha seguit amb total normalitat i el mercat ambulant dels dijous que es celebra a la Riera de Premià de Mar, ha estat també en funcionament amb els paradistes habituals.

D’altra banda, des de Ràdio Taxi Premià de Mar ens expliquen que s’ha donat servei al 100%, donant resposta a totes les sol·licituds que s’han anat succeint durant el matí i que no han anotat cap incidència, més enllà d’aturades puntuals per la Nacional II a l’altura de Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt.

Lola Busquests ha fet el seguiment d’aquesta manifestació:

A la tarda es farà un seguiment de totes les accions arreu de la comarca en un programa especial de l’Ona Maresme i que es començarà a emetre en directe a partir de les 15 h.

Translate »