26 d'octubre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

El sénior femení es carrega el líder de quasi vint punts

El sénior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va superar el líder, l’Olot, per 62-43 i es col·loquen a la tercera plaça de Primera Catalana amb 10 punts.
Les premianenques van reaccionar a temps dissabte per batre l’Olot, un equip que visitava Premià de Mar com a líder i sense cap derrota. Al descans, la diferència era només de dos punts, però a partir del tercer quart, les noies d’Isaac Champer van mostrar potencial defensiu i d’atac per anar posant diferències en el marcador. El sénior femení no va donar opció a les olotines, que desencertades, es van veure superades en cada minut de la segona part. El tècnic, Champer, conscient de la bona feina de les seves, dóna mèrit a la reacció i les felicita per la bona gestió de la segona part, tot i que indica que cal millorar en regularitat.
Després de quatre victòries, les premianenques són terceres amb 10 punts. El proper partit serà a la pista del Sant Just, penúltim classificat. Un duel que es jugarà diumenge a la tarda.