10 d'octubre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

El sénior masculí acusa un mal tercer quart i perd (68-53)

El sénior masculí de l’AB Premià va perdre a la pista del líder, el Sant Medir, per 68 a 53 i, després de quatre jornades, continua quart a Segona Catalana.

El primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià va aconseguir igualar el potencial del Sant Medir fins al descans. El tercer període no va ser bo pels premianencs, que van veure com el Sant Medir els anul.lava en atac i ampliava l’avantatge en el marcador sense que els de Perdiguero puguessin reaccionar. Una diferècia que no van saber retallar en l’últim quart. Malgrat la derrota, el tècnic, Rafa Perdiguero, creu que el seu equip va fer moltes coses bé i assegura que la pista del Sant Medir serà de les més complicades de la categoria. No només pel bon joc del rival, també pels condicionants ambientals i de pista. Els premianencs buscaran dissabte la tercera victòria del curs a casa. Ara mateix són quarts amb 4 punts i es preparen per jugar un derbi, en la cinquena jornada, contra el Cabrils.