Sense notícies dels professors contraris a la fusió dels instituts

Sense notícies encara del col.lectiu de professors del Serra de Marina contraris a la fusió amb el Cristòfol Ferrer. Aquest col.lectiu ha fet pública una carta d’oposició al projecte, carta de la qual no tenia cap coneixement el director del Centre Salvador Redón, que ahir va rebatre els arguments exposats pel col.lectiu i va afirmar que difondre segons quines informacions constitueix una “irresponsabilitat greu”.

Els professors contraris a la fusió dels instituts de secundària de Premià de Mar continuen en silenci.

Ahir us explicàvem que un col.lectiu de 21 docents del Serra de Marina havien fet pública una carta on denunciàven, amb un seguit d’arguments, la intenció del Departament d’Ensenyament, de fusionar aquest institut amb el Cristòfol Ferrer. Aquesta emissora va intentar contactar tot el matí amb algun d’aquests professors però no hi va haver manera, i avui ho hem intentat de nou i ens han fet saber (perquè cap d’ells ha arribat a parlar directament amb nosaltres) que ja ens trucaran, sense especificar quan.

La qüestió és que ahir, a còpia de trucar a l’institut, vam ensopegar amb el Director del centre, el Salvador Redón, i la nostra sorpresa va ser que Redón no sabia res de la carta. Redón va rebatre els arguments d’aquest col.lectiu basant-se, va dir, en el pragmatisme i en la informació que de moment s’havia rebut del Departament d’Ensenyament, segons el qual –va dir- ni hi haurà retallades de personal ni hi ha cap indici que s’hagin de donar els problemes de massificació i decrement del nivell acadèmic que assenyalava el col.lectiu de professors contraris a la fusió. I anava més enllà: segons el director, difondre aquest tipus d’arguments constitueix una irresponsabilitat greu.

Confiem a contactar aviat amb els professors signants de la carta per tal que puguin replicar aquestes declaracions del seu director.

Be the first to comment on "Sense notícies dels professors contraris a la fusió dels instituts"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »