9 de febrer de 2017

Bàsquet

Bàsquet

Setena victòria pel sènior masculí i les noies perden a les acaballes

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va superar el Cardedeu a domicili i suma la setena victòria seguida. Les noies en canvi, van caure per tercer cop consecutiu contra el GEIEG.
El primer equip masculí de l’AB Premià va tornar a fer un gran partit i manté la bona dinàmica. Diumenge van superar el Cardedeu per 57-93 i ja porten set partits guanyats de forma consecutiva. Els de Xavi Martín van imposar-se gràcies a l’encert en atac i a una molt bona feina defensiva. Assegura el tècnic que el Cardedeu va intentar frenar-los, però els de Premià van executar perfectament el pla de joc establert. Amb la victòria, el sènior masculí es manté a la quarta plaça de Tercera Catalana, empatat a punts amb el segon i el tercer. Hauran de seguir guanyant si volen posar pressió als rivals. Aquest proper dissabte rebran el Montornès al Pavelló.
Escolta l’entrevista amb Xavi Martín, tècnic del sènior masculí de l’AB Premià

Per la seva part, les noies van perdre per tercera setmana seguida, Va ser a casa, contra el GEIEG per 53-60. Les d’Enric Cervera van fer un molt bon partit que se’ls va escapar a falta de cinc minuts per al final. Les premianenques són últimes a Primera Catalana amb 19 punts i dissabte visitaran el Sant Cugat.