Signat a Premià de Mar el Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme

Moment en que es signa el Pla

Millorar la qualitat educativa, reduir l’absentisme escolar i millorar la cohesió social al Baix Maresme. Aquests són els objectius principals del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme que es va signar ahir a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Així ho va dir Josep Maria Fernández Corominas, director dels Serveis Territorials  Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Educació. El pla està fet pel període 2010-2014 però està pensat perquè es mantingui en funcionament tot i els possibles canvis de colro polític que es puguin donar a partir de les eleccions municipals del maig vinent.

Ahir vam explicar la seva filosofia i avui podem explicar com va ser l’acte més polític, la seva signatura pública. La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras va servir d’escenari per la signatura del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme pel període 2010-2014.

L’acte va comptar  amb l’assistència del director dels Serveis Territorials  Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Educació, Josep Maria Fernández Corominas que va explicar que els objectius principals d’aquest pla passen per millorar la qualitat educativa, reduir l’absentisme escolar i millorar la cohesió social al Baix Maresme.

En declaracions al mitjans, la regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert, va explicar que Premià assumeix la presidència i la secretaria den nou ens. Gisbert va aclarir que el Pla està pensat de manera que es mantingut tot i que les eleccions municipals puguin portar canvis de color polític als ajuntaments.

Per la seva part, l’alcalde Miquel Buch va destacar que en la consecució del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme ha estat una tasca en equip des d’àmbits ben diferenciats.

En l’acte de signatura també van ser presents la directora de la Zona Educativa Baix Maresme, Maria Teresa Pujol, el cap d’Inspecció del Maresme i el Vallès Oriental, Salvador Grijalvo i els alcaldes de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas; El Masnou, Eduard Gisbert; i Premià de Mar, Miquel Buch. També hi van assistir regidors d’Educació dels 14 municipis que formen part de la Zona Educativa i representants dels diferents sectors de la Comunitat Educativa al Baix Maresme.

Premià Notícies 22 d’octubre

Be the first to comment on "Signat a Premià de Mar el Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »