S’obre el període de participació de la nova edició del ArTardor

La regidoria de cultura de l’Ajuntament de Premià de Mar ha convocat la nova edició del concurs ArTardor 2020 i que culminarà el 17 d’octubre amb l’entrega de premis, coincidir amb els actes previstos per l’ArTardor. La data de participació s’allarga fins al 4 d’octubre, en aquesta ocasió el consistori ha estipulat un total de 2400 euros en premis, repartits en quatre categories artístiques: pintura, escultura, fotografia i vídeo. Totes aquestes categories comptarà amb un primer premi de 400 euros i un segon de 200 euros.

L’objectiu del concurs, segons consta a la nota de premsa de l’ajuntament, és el de fomentar la creació artística. Per aquest motiu, la participació en l’ArTardor en les quatre categories està oberta a qualsevol persona major de 18 anys, sempre que no hagi obtingut dos premis consecutius en les dues edicions anteriors del concurs. Les persones que es troben en aquesta circumstància poden, si ho desitgen, formar part del jurat. Per participar és necessari omplir el formulari d’inscripció que es troba publicat al web municipal.

El 17 d’octubre es podran veure totes les obres presentades al carrer de Sant Antoni. Un cop passi aquell dia, les obres es podran consultar també a la sala PremiArt del dia 19 al dia 25 d’octubre. Pel que fa a les fotografies, aquestes s’exposaran també a la biblioteca Martí Rosselló.

Translate »