Sorli prepara una convenció sobre moda a Vilassar de Dalt i anuncia el nou centre a Premià de Mar per d’aquí a 18 mesos

L'antiga fàbrica Escoda a mig enderrocar

L’antiga fàbrica Escoda a mig enderrocar

L’empresa Superficies de Alimentación, que inclou la cadena de supermercats Sorli Discau, considera que en un termini de tres mesos podrà encetar la construcció del nou espai que s’aixecarà al solar que encara ocupa l’antiga fàbrica Escoda, a la plaça dels Països Catalans. El responsable de premsa de l’empresa, Marc Argemí, ha explicat avui a Premià Notícies que esta pendents d’unes accions prèvies per part d’Endesa i del permís d’obres de l’Ajuntament.

Argemí, que ha dit que la construcció serà complexa per les característiques de futur edifici, ha aventurat que l’espai, amb galeries comercials i equipaments municipals, podria estar enllestit en un termini de 18 mesos.

L'administradora de Superficies de Alimentación, Anna Sorli, Xavier Godàs, alcalde de VIlassar de Dalt, i el president del CCM, Miquel Àngel Martínez.

L’administradora de Superficies de Alimentación, Anna Sorli, Xavier Godàs, alcalde de VIlassar de Dalt, i el president del CCM, Miquel Àngel Martínez.

D’altra banda, ahir tenia lloc a Vilassar de Dalt la presentació i signatura oficial del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l’empresa gestora del complex Sorli Emocions i dels supermercats Sorli Discau, per donar suport al disseny i la moda de producció local. L’acord es concretarà en la celebració els dies 1, 2 i 3 de maig del 1er Unics Fashion Market en aquest indret, que es complementarà amb un networking sectorial. Marc Argemí és responsable de premsa de Sorli.

Argemí ha explicat que aquestes activitats neixen amb vocació anual i formen part del pla de dinamització de l’espai Sorli Emocions de Vilassar de Dalt que presentarà altres convocatòries sectorials que se celebraran al llarg de l’any.

Escolta l’entrevista sencera a Marc Argemí:

Ir a descargar

Be the first to comment on "Sorli prepara una convenció sobre moda a Vilassar de Dalt i anuncia el nou centre a Premià de Mar per d’aquí a 18 mesos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »