Sorprenent derrota del sénior femení contra el Sant Just

El sénior femení de l’AB Premià va perdre a la pista del Sant Just, penúltim classificat per 10 punts de diferència, 62-52. Una derrota que trenca la bona dinàmica de les premianenques, que són cinquenes.

La derrota de diumenge ha fet mal al sénior femení de l’Agrupció Bàsquet Premià de Mar. El fet de jugar diumenge al vespre, la falta de concentració i l’excés de confiança són les hipòtesis que Champer explica que podrien haver portat a la tercera derrota de la temporada, tot i que el tècnic la lamenta, perquè l’equip, segons diu, està capacitat per superar partits amb tots aquets condicionants. Un mal partit en defensa, en què les premianenques mai van dominar el rebot defensiu i això va permetre al Sant Just anar sumant punts.

Amb la derrota, el sénior femení frena la bona dinàmica de resultats i entrena aquests dies per passar pàgina contra el Sant Andreu de Natzaret en el partit que jugaran a casa el proper dissabte. Partit corresponent a la vuitena jornada de lliga a Primera Catalana.

Escolta l’entrevista amb Isaac Champer,tècnic del sénior femení l’AB Premià

Translate »