Torna el Premià Jove amb concert de rock interactiu

Tornen les activitats del Premià Jove amb un concert de rock aquesta nit seguit d’una jam session en la qual podrà participar el públic assistent. Actuen a la plaça de l’Ajuntament el trio Aliana, Navarro i Santamaria, liderat pel premianenc Marc Aliana: oferiran un repertori de versions i després convidaran músics del públic a tocar dalt de l’escenari.

La cosa surt del Premià Jove-Oci Alternatiu, aquesta comissió que temps enrera havia tingut força protagonisme en l’àmbit de les convocatòries culturals a Premià de Mar però que va entrar en un cert declivi i ara feia molt temps que no ens regalava cap activitat.

Doncs bé, sembla que el Premià Jove revifa i ho fa amb rock. Però no parlem d’un concert qualsevol: seria més aviat un concert interactiu. Aquest vespre actuen a la plaça de l’Ajuntament el trio Aliana-Santamaria-Navarro. Alerta perquè al web municipal s’informa d’un concert a la plaça de la Foneria d’Alina-Santamaria-Navarro: nosaltres hem deduït que devien parlar d’aquest concert però, com diem, és Aliana i és a la plaça de l’Ajuntament. Un aliana que no és altre que el reconegut guitarrista i cantant premianen Marc Aliana, nominat a premianenc l’any passat.

Pel que fa a la part convencional, la primera, Aliana parlava d’un repertori molt heterogeni però passat pel sedàs personal dels 3 músics. I quan arribi la part de la participació del públic, doncs barra lliure, podríem dir. A pesar de la incògnita sobre el volum de participants que hi podria haver, Aliana ens diu que els membres del trio ja han tingut notícies d’alguns músics que no es perdran la cita.

Be the first to comment on "Torna el Premià Jove amb concert de rock interactiu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »