Tot a punt per a la celebració dissabte de la quarta edició del festival Gafarrock

Cartell del Gafarrock 2014

Cartell del Gafarrock 2014

Dissabte tindrà lloc la quarta edició del festival musical Gafarrock de Premià de Mar, un a activitat inclosa en el programa Premià Jove de la regidoria de Joventut. Des de les 5 de la tarda, la plaça de Can Fitó serà novament l’escenari d’aquest festival que presenta un cartell de 9 formacions musicals de diferents estils. El Gafarrock l’organitza la regidoria de Joventut de Premià de Mar des del programa Premià Jove amb la col·laboració de l’especialista Alfonso Giner, com ha explicat a Premià Notícies el regidor de Joventut de Premià de Mar, Eloi Maristany.

La novetat més destacada d’aquesta nova edició del Gafarrock serà el Mercat d’Artesania Gafarroker, que estarà en funcionament des de les 5 de la tarda fins a la 1 de la matinada. Es tracta d’una activitat ja apuntada en l’edició de l’any passat que enguany es vol potenciar. Escoltem el regidor de Joventut de Premià de Mar Eloi Maristany en declaracions a Premià Notícies.

Els grups que participaran en aquest quart Gafarrock han estat escollits seguint la dinàmica de potenciar grups preferentment locals de qualitat que encara no tinguin una trajectòria consolidada. Serà el cas dels May Solvers, seguits pels Elephant step, els Fighter pillow, els Ohios, Iepi, The Murphies, Fifty one ergs, Aliment, i els Salvaje Montoya. El Gafarrock compta amb la col·laboració de l’Aveca.

Be the first to comment on "Tot a punt per a la celebració dissabte de la quarta edició del festival Gafarrock"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »