Futbol

Futbol

Triomf important del juvenil del CE Premià davant el Sants

Carles Sole

Victòria de l’equip juvenil del Premià davant un rival directe com el Sants per 3-2. El Premià és 4t amb 34 punts, a 3 del segon classificat, el Badalona. Aquest diumenge visita l’Alzamora, cuer del grup.

El juvenil del CE Premià va poder endur-se un partit molt bonic que es va viure dissabte passat al Municipal d’Esports de Premià de Mar al grup 4 de Preferent Juvenil. Alberto Encinas, que patia les baixes de Mati i de Barry, presents en la convocatòria del primer equip; s’esperava un compromís difícil contra el Sants. I així va ser. Es va arribar al descans amb un 1-1 que demostrava la igualtat que havia imperat en els primers 45 minuts.

El matx va ser vibrant, amb alternatives constants, però els premianencs van segellar el triomf amb un gol als últims minuts. El 2-2 va deixar lloc a un bon partit de futbol, un partit que es va decantar a favor dels locals. Nova victòria per un Premià que suma 34 punts i que aixeca el cap després d’una mala ratxa de 3 partits (2 empats i 1 derrota en les 3 últimes jornades). Els premianencs es troben a 3 punts de la 2a posició, que té el Badalona, i que de moment és la que permet l’ansiat ascens a Lliga Nacional Juvenil (el líder, la DAMM C, no pot pujar de categoria). Aquest diumenge el Premià visita el camp del cuer, l’Alzamora, que només ha sumat 4 punts en 19 partits.