7 de novembre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

El triple rival es carrega el sénior femení

Segona derrota pel sénior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar, que dissabte va perdre contra el Sant Andreu de Natzaret per 58 a 72 i cau fins a la setena plaça de Primera Catalana. L’equip d’Isaac Champer va trobar a faltar l’encert a la segona part del partit contra el Sant Andreu de Natzaret. Les premianenques només van poder guanyar el primer quart, de tres punts, però van acabar caient la resta de períodes. Tot gràcies al bon encert de l’equip de Badalona, que a base de triples va anar fent gran la diferència al marcador i minant la moral de les de Champer, que van ser incapaces d’atrapar-les. La jugadora Helena Busquetó lamenta la falta d’encert i creu que l’equip ha de seguir treballant unit. Les premianenques són setenes amb 12 punts, després de 4 victòries i 4 derrotes. El proper cap de setmana, les de Champer visitaran el Minguella, un rival que és catorzè.