Un centenar de premianencs inscrits pel viatge a Castell d’Aro

Ja hi ha més d’un centenar de premianencs inscrits per la sortida que es fa aquest cap de setmana a Tossa de Mar, Figueres i Castell d’Aro organitzada pel Consell Municipal de la Gent Gran. És la primera vegada que des d’un organisme municipal s’organitza una sortida d’aquestes característiques. L’itinerari i les visites a realitzar s’han escollit en funció de conceptes com la varietat i l’economia.

La gent gran de Premià de Mar tenen una sortida prou vistosa aquest cap de setmana. Més d’un centenar de persones s’han apuntat ja a aquesta sortida, organitzada des del Consell Municipal de la Gent Gran, que els portarà a Tossa de Mar, Figueres i Castell d’Aro des de divendres dia 4 i fins el diumenge 6 de juny.

És la primera vegada que des d’un organisme municipal s’organitza una activitat d’aquestes característiques que ha tingut una molt bona acollida segons ha explicat a  Premià Notícies la regidora de Gent Gran, Imma Morales. Com hem dit, ha estat es Consell Municipal de la Gent Gran el que ha escollit aquest viatge. L’ens està format per les quatre entitats de la Gent Gran que hi ha a la ciutat i per representants del partits polítics. Els objectius eren trobar un viatge divers i, sobretot, econòmic.

La sortida es farà a les cinc de la tarda de divendres des de la Plaça Doctor Ferran. El dia següent, dissabte dia 5, es visitarà Castell d’Aro, en concret el Castell de Benedormiens i església de Santa María i el Museu de les Nines. El diumenge dia 6 l’expedició es desplaçarà a Figueres on es visitarà el Museu Dalí. Després de dinar es farà el viatge de tornada a Premià de Mar. Si encara no us heu inscrit i esteu interessats, ja cal que us afanyeu. Els tiquets s’adquireixen al casal d’avis de Can Manent, a Cónex Premià, al Consell Sènior i a l’Associació de Persones d’Edat del carrer de Lourdes.

Be the first to comment on "Un centenar de premianencs inscrits pel viatge a Castell d’Aro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »