Futbol

Un CEPremià solvent manté la bona ratxa a costa d'el Carmelo (2-1)

Carles Sole

El CEP manté el bon moment i segueix amb el bon joc. Ivi i Pol va marcar pel Premià. Ramon ho va fer pel Carmelo. El Premià és 5è i aquest diumenge (16h) visita el Canyelles.
El Club Esportiu Premià va guanyar el passat dissabte per 2 a 1 davant el Carmelo en un partit seriós i complet pels de Juan Carlos Torres. Va ser un matx entretingut que va deixar alternances en el domini del joc, però va ser el Premià qui va tenir l’encert de cara a porteria. El triomf reforça la millora dels premianencs en les 2 últimes jornades, en les que han encadenat 2 partits guanyats després de 2 derrotes i de mal joc. En el partit davant el Carmelo els premianencs es van avançar al minut 29 amb un gol obra d’Ivi, però ben aviat els visitants van contrarestar el gol inicial. Va ser Ramon qui, 4 minuts més tard, va posar les taules al marcador. Ja a la segona meitat el Premià va voler imposar el domini territorial del joc i amb els homes de refresc va ser capaç de tornar a avançar-se a l’electrònic.
Pol Llovet, que havia entrat a partir del descans, va aprofitar una gran passada de Maverick, que li va deixar en safata el gol per fer el 2 a 1 definitiu. Els premianencs ja acumulen 6 victòries en 11 partits, i es col·loquen en 5a posició amb un total de 19 punts. I el més important, el joc i la imatge de l’equip han millorat en els últims partits de lliga. El conjunt de Juan Carlos Torres es troba a només 4 punts del líder, el Turó la Peira i a 8 del lloc de possible descens. Aquest cap de setmana vinent el Premià visita, en la 12a jornada de lliga, el Canyelles. El Canyelles és el 4t classificat amb 19 punts, els mateixos que els maresmencs. El matx es jugarà diumenge a les 16h.