Carles Sole

19 de febrer de 2013

Futbol Sala

Futbol Sala

Un Cover Premià molt afectat per les baixes no pot amb l'Escola Pia de Sabadell (2-3)

Carles Sole

Derrota per la mínima d’un Cover que només tenia 5 jugadors de camp. El cansament, clau. L’equip és 7è a la B, aquest cap de setmana aturada per la Copa del Rei.
Partit emocionant fins a l’últim segon el viscut al Pavelló Municipal de Premià el passat cap de setmana. Els Cover Premià ho va intentar fins al final, però aquesta vegada no va poder ser. L’equip va caure davant l’Escola Pia de Sabadell per la mínima: 2-3. El Cover es va presentar amb tan sols 5 jugadors de camp, 3 porters. A més, als 10 minuts David Herráiz va caure lesionat.
Al primer minut de joc Marc Fernández va estrenar el marcador. Fernández va aconseguir-lo amb un potente xut llunyà. El temps anava passant, i deixava amb oportunitats per a ambdós equips. Els porters, amb les seves actuacions, evitaven que el marcador es mogués. Però en una jugada desafortunada, l’equip rival va fer l’empat a 1 a només 10 segons pel final del primer temps.
La segona part va ser una altra història. El Cover, cansat, va veure com l’Escola Pia aprofitava 2 contres per a marcar. Lluny de baixar els braços l’equip d’Òscar Larrotcha, ho va intentar de totes les maneres i va tenir el seu premi amb un gol de Gordillo; quedaven 8 minuts pe final. A partir d’aquest momento, el Premià es va fer amo i senyor del partit i va dominar-ne el temps. Però bé per la defensa rival o bé pel porter sabadellenc, els premianencs eren incapaços de fer un altre gol. Malauradament, el marcador no es va moure i es va quedar en 2-3.
Al final del matx, Òscar Larrotcha, explicava : “els meus jugadors ho han intentat fins al final, però amb 5 jugadors de camp i davant un rival tan físic no els puc demanar més”. Tot i això, Larrotcha es mostrava disgustat ja que aquest any, des del seu punt de vista, “no hi ha hagut compromís de l’equip”. Malgrat tot, l’staff tècnic se sent amb ganes de seguir treballant amb la gent compromesa dins l’equip. Ara mateix queden 9 partits, dels quals necessiten 5 victòries per a eludir el descens. Aquest cap de setmana vinent el grup 3 de 2ª B descansa per l’aturada per la Copa del Rei de futbol sala.