Un dia a l’Illa Fantasia, projecte guanyador de l’Ajuntament Jove

La 3ra edició de l’Ajuntament Jove ja té projecte guanyador: aquest matí s’ha celebrat el plenari en el qual els centres participants, alumnes de 3er d’ESO, han exposat i votat les propostes. El que ha obtingut més suport ha estat el projecte de l’Escola la Salle: una jornada sencera a l’Illa Fantasia.

Aquest matí es reunia al pavelló d’esports el Plenari de l’Ajuntament Jove d’aquest any, és a dir, la gran trobada dels centres participants del projecte en què es vota entre totes les propostes presentades i s’elegeix quin serà el projecte subvencionat per l’Ajuntament.

Recordem que l´Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l´àrea de Participació, pensada perquè els alumnes del penúltim curs de l´ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia i alhora puguin participar en la creació i desenvolupament d´un projecte per al municipi i dirigit cap a la gent jove que haurà estat triat per ells i que tindrà un pressupost de 6.000€.

Doncs bé, el Tot d’Una s’ha desplaçat aquest matí al pavelló per captar en viu uns instants de la trobada. En aquell moment no hem pogut saber qui guanyava però ara ja ho podem dir: ha guanyat l’escola La Salle amb un projecte que consisteix a passar un dia sencer a l’Illa Fantasia.

En aquesta connexió hem pogut parlar amb el regidor de Joventut, Roger Montañola, i amb l’Alcalde Miquel Buch, que prenien part de l’acte. Respecte d’aquests 6000 euros que es destinen al projecte, i que algú podria considerar excessius en aquesta època de retallades, l’alcalde ha matisat que l’Ajuntament no retalla sinó que prioritza.

Be the first to comment on "Un dia a l’Illa Fantasia, projecte guanyador de l’Ajuntament Jove"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »