Un Happy Park a la plaça de la Sardana aquest vespre, activitat destacada del cap de setmana

Agenda prou curta aquest cap de setmana a Premià de Mar pel que fa a les activitats lúdiques i culturals. Destaca aquest vespre la instal·lació d’una Happy Park a la plaça de la Sardana en el marc del programa ‘Premià Jove Oci Alternatiu de la regidoria de Joventut. De Bòlit! porta els seus balls tradicionals a la plaça de l’Ajuntament diumenge a les sis de la tarda.

Després del cap de setmana anterior amb activitats tan destacades com la inauguració de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, la segona eliminatòria de la Primavera Lírica o l’Aplec de la Sardana, se’ns obre un nou cap de setmana de característiques ben diferents.

De fet l’activitat més destacada la tenim en aquest mateix divendres i és el Happy Park que ens munten aquesta nit a la Plaça de la Sardana, una activitat emmarcada en el programa ‘Premià Jove’ de la regidoria de Joventut.

A banda d’aquesta activitat, ens anem ja a diumenge on trobem la gent de l’entitat de Bòlit! que ens porta la seva ballada de balls tradicionals. Com cada primer diumenge de mes, De Bòlit! ens convoca per ballar a les sis de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament.

Ja que parlem de De Bòlit! hem de dir que el Gafarró de Premià de Mar és una de les bèsties convidades pels diables de Sant Celoni demà dissabte per la seva II Trobada de Bestiari Festiu. Els actes festius es fan amb motiu dels 20 anys de Colla i inclouen aquest dissabte aquesta Trobada de Bestiari Festiu i Popular que comptarà amb més de 15 colles convidades.

Parlem ara d’exposicions perquè en tenim dues de noves. Des de divendres, diada de Sant Jordi, l’associació d’artistes plàstics ens porta obres de Ferran Costa, Jaume Bas, Ramon Perarnau i Rosalia Orgaz ocupant els dos pisos de la sala Premiart. Aquesta mostra la podrem veure fins el 2 de maig.

I des de dilluns, trobem a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras la mostra ‘Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa’, que porta la fundació Josep Irla de la mà de l’agrupació local d’ERC. L’exposició sobre el president Macià es podrà visitar fins l’11 de maig.

I acabem parlant de cinema. El Patronat Social Premianenc ens porta la tercera pel·lícula de saga Millenniun. Es tracta de La reina la palau dels corrents d’aire que podrem veure demà dissabte dia 1 a dos quarts d’onze de la nit i diumenge dia 2  a les set de la tarda.

Be the first to comment on "Un Happy Park a la plaça de la Sardana aquest vespre, activitat destacada del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »