4 de maig de 2015

Futbol

Futbol

Un Premià més conservador i efectiu (0-3) i el Barça B pel centenari

El Club Esportiu Premià goleja el Llefià per 0 gols a 3, es queda a un punt de la segona plaça i afronta amb garanties els 4 partits que queden.

Un gol de Borja des del punt de penal i un altre d’Eric Diaz de cap van ser el més destacat de la primera part. El Premià marxava amb una renda de dos gols al descans després d’haver regalat la pilota i la possessió a l’Unificació Llefià. El Premià d’ahir era l’antítesis de l’habitual. Renegava de l’esferic i es dedicava a tancar espais enlloc d’obrir-los, a defensar bé i contraatacar enlloc de moure’s a través de la pilota. I l’aposta va sortir bé. Amb el 0 a 2 a favor, la segona part va tenir el mateix guió, amb un Llefià menys agressiu, degut a la baixada física i un Premià que a poc a poc aprofitava contres per matar el partit. Va ser en l’última jugada, una falta xutada per Navarro va acabar veient porteria gràcies a un rebot. Al final, 0 a 3, feina feta i tres punts més en la lluita per la segona plaça. Com assegura el tècnic, tot va sortir segons el previst.

Els jugadors del CE Premià en ple partit. Foto: CE Premià.cat

La victòria deixa els premianencs a només un punt del Ripollet, que ahir empatava. El Premià és tercer amb 57 i 58 en té el Ripollet. Serà essencial guanyar el proper partit per arribar amb opcions d’arrebatar-lis la segona plaça. D’aquí a dues setmanes hi ha un Ripollet-Premià que es preveu com una autèntica final pel desenllaç. El millor, el bon estat de forma en que arriben els de casa, dos 3 a 0 consecutius.

Recupera l’entrevista d’Ivan Rodríguez en el post-partit

Descarrega

Escolta a Borja Lozano, lateral dret i autor d’un gol i una assistència

Descarrega

En l’apartat de fitxatges, expliquem l’incorporació de Isma Guzman, de 24 anys, com a nou porter. Arriba per a substituir Edgar Allueva, que ha deixat l’equip per motius personals. Guzman portava un any sense activitat, però sí té experiència. Va jugar a Damm, Prat, Montañesa, Vilafranca i Tecnofútbol i Ivan Rodríguez assegura que és un tros de jugador.

Isma Guzmán, nou porter premianenc

Per cert que el Club va anunciar pel proper 26 de Maig a les sis de la tarda el que serà el partit del Centenari. El Premià s’enfrontarà al Barça B de Jordi Vinyals per commemorar l’efemèride amb un partit estel·lar.