Un sector del comerç està disconforme amb el festiu de dilluns

Disconformitat en algun sector del comerç premianenc per la festivitat de dilluns a Premià de Mar. L’Ajuntament va optar per decretar la festivitat el 12 de juliol atès que el 10 de juliol, dia de festa local, és dissabte. La decisió es va prendre sobretot atenent al comerç que es dedica a l’alimentació, un sector que ven molt els dissabtes i que es troba amb que dilluns no treballen els majoristes. L’any, el 10 de juliol serà diumenge i es tornarà a repetir aquesta situació.

La diada de Sant Cristòfol és demà dissabte i per tant cau en festiu. Aquest fet ha portat a l’Ajuntament a decretar dia festiu dilluns vinent, dia 12 de juliol i, pel que sembla, aquesta decisió no ha estat ben rebuda per part d’un sector del comerç local. Hem demanat al regidor de promoció econòmica de Premià de Mar sobre aquesta qüestió. Miquel Àngel Méndez ens ha dit que la decisió es va prendre a partir, precisament, d’una consulta feta als comerciants.

Es dóna la circumstància de què dissabte és un dia considerat de força feina pel comerç que es dedica a l’alimentació. El fet que dilluns no treballin els majoristes també s’ha tingut present.

Miquel Àngel Méndez ha lamentat que no s’hagi pogut contentar tots els sectors del comerç local, tot i la voluntat de fer-ho. L’any vinent el 10 de juliol caurà en festiu, en diumenge concretament, de manera que es tornarà a posar el tema sobre la taula. Des de l’Ajuntament esperen arribar a un consens per evitar les queixes d’enguany.

Be the first to comment on "Un sector del comerç està disconforme amb el festiu de dilluns"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »