Una casa del carrer de Joan Prim ha estat okupada però la propietària no vol fer denúncia

Aquesta es la casa okupada del carrer Joan Prim

La Policia Local de Premià de Mar té controlada una casa del carrer de Joan Prim que ha estat okupada. La regidora de Seguretat de Premià de Mar, Anna Maria Medina, ha explicat que la propietària de la casa no ha volgut fer denúncia i que, per tant, la policia no pot intervenir-hi. Tot i això, fins el moment ningú no s’ha queixat de cap molèstia provocada pels ocupants de la casa.

De vegades les notícies ens arriben de la manera més tradicional com és l’observació directa del que passa a la ciutat. Ha estat així com, a còpia de passar-hi per davant,e sn hem adonat de que una casa que es troba a la cruïlla del carrer de Joan Prim amb el carrer de Núria, una casa deshabitada de força temps enrere, tenia una activitat inusual.

Posats en contacte amb l’Ajuntament ens han confirmat que, efectivament, es tracta d’una casa okupada. La regidora de seguretat, Anna Maria Medina, ens ha indicat que els nous inquilins de la casa no donen conflictes i que la propietària de la vivenda no vol posar denúncia. Davant d’aquestes premisses, com és evident, la Policia no pot intervenir i es limita a fer una tasca de control.

Així doncs, ningú no hi troba inconvenient amb que la casa aculli okupes. Segons l’Anna Maria Medina, en cas de que es produïssin problemes en aquest o altres cassos similars, el protocol estableix una actuació conjunta entre la policia i els serveis socials.

El darrer cas d’okupacions a la zona de que teníem constància va ser el passat mes d’abril quan quatre joves van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra quan acabaven d’entrar en una fàbrica tèxtil abandonada de Vilassar de Mar. En aquella ocasió als joves se’ls va atribuir un delicte d’usurpació.

Be the first to comment on "Una casa del carrer de Joan Prim ha estat okupada però la propietària no vol fer denúncia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »