Una discussió entre els conductors degenera en una topada entre un autobús i un camió de repartiment

La parada on es va produir la topada entre l'autobús i el camió de repartiment.La parada on es va produir la topada entre l'autobús i el camió de repartiment.

Sorprenent accident de trànsit ahir a la parada de l’autobús que hi ha a la carretera Nacional II al davant de l’estació de Rodalies i en el qual es van veure involucrats un autobús i un camió de repartiment. Segons l’informe de la Policia Local, els fets van tenir lloc a les 16,20h. A aquella hora un camió de repartiment de la cadena de supermercats Condis, estava aturat a la parada i no va cedir l’espai quan va arribar l’autobús. Com a conseqüència els dos conductors es van discutir i el camió va fer una maniobra marxa enrere i va picar contra l’autobús provocant-li el trencament de parabrises. Segons la policia, després de la intervenció de la patrulla, els conductors van confeccionar part amistós per a les companyies d’assegurances.
Aquest no va ser l’únic accident de trànsit ahir a Premià de Mar. Poc abans de les 12 de la nit un treballador de l’empresa de neteja CESPA va trucar a la Policia per informar que havia tingut un accident amb un altre vehicle, el conductor del qual no volia fer part amistós d’accident. Fetes les comprovacions pertinents, els agents van descobrir que el vehicle implicat, un Opel Tigra, no disposava d’assegurança vigent i que, a més, el conductor no tenia carnet de conduir per pèrdua de punts, i que no havia fet l’examen per a tornar a obtenir el permís. La Policia va iniciar els tràmits per a declarar el conductor com a investigat per no tenir permís de conduir vigent i per negar-se a realitzar la prova d’alcoholèmia. Es dóna la circumstància, segons l’informe policial, que aquesta persona es va mostrar desafiant amb els agents.

Translate »