Una norantena de persones passen el cap de setmana a l'escola Joan Coromines de Mataró per evitar la supressió d'una de les línies de P3

Una norantena de persones van passar la nit de divendres a dissabte a l’escola Joan Coromines de Mataró en el marc de les accions de protesta pel plantejament de la Generalitat de tancar-los una de les línies de P3 amb què compta el centre. La tancada nocturna va ser l’activitat més destacada de les organitzades durant el cap de setmana en aquesta escola de la capital però no l’única. Segons explica Mataró Ràdio, dissabte, mares, pares i alumnes es van citar durant el dia al centre per a realitzar més actes reivindicatius entre els que van destacar una xocolatada, diversos tallers i una xerrada de l’escola Vilamagores de Sant Pere de Vilamajor que es veu en perill de desaparèixer i segueix un projecte educatiu molt similar al de l’escola Joan Coromines.

Segons l’AMPA del centre, han estat diversos partits polítics, sindicats i representants del Moviment 15-M els que s’han desplaçat fins a l’escola per mostrar-los el seu recolzament. Des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró també es dóna suport als actes en contra de l’eliminació d’una de les línies de l’escola atenent a les previsions demogràfiques per als propers anys.

Be the first to comment on "Una norantena de persones passen el cap de setmana a l'escola Joan Coromines de Mataró per evitar la supressió d'una de les línies de P3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »