Futbol Sala

Futbol Sala

Una segona part perfecta del Cover Premià destrossa l'Esparraguera (6-2)

Carles Sole

El Cover Premià va obtenir aquest passat cap de setmana una victòria contundent davant l’Esparraguera per 6 gols a 2.
Els premianencs, però, no van tenir un partit fàcil. La falta d’encert de cara a porteria del Cover, juntament amb els pals i la bona feina del porter de l’Esparraguera van fer que el Premià no pogués marcar cap gol a la primera part. Els visitants, en canvi, van tenir ben poques opcions, i en una contra ben trenada, van aconseguir el 0 a 1 amb el què es va arribar al descans. Però a base de paciència i bon joc els jugadors d’Oscar Larrotcha van ser capaços de capgirar la dinàmica i van aconseguir un parcial favorable de 6 a 1 al segon temps, deixant un 6-2 al marcador global del matx. Bon joc per un Premià que segueix sumant per mirar d’acostar-se a la tercera posició, plaça que permet jugar la Copa del Rei l’any vinent.
L’entrenador del Cover Premià, Oscar Larrotcha, explicava ahir al Planetari que l’equip intentarà sumar tantes victòries com sigui possible d’aquí a final de temporada. Amb aquest triomf el Cover Premià segueix en 7a posició al grup 3 de 2a divisió B amb un total de 40 punts. L’equip es troba a 9 de la 3a posició, que ara mateix ocupa l’Escola Pia de Sabadell. Aquest dissabte al vespre el Premià disputa un gran partit davant el 2n classificat, l’Hospitalet Bellsport. El matx es jugarà dissabte a les 20:30h al Pavelló Municipal de Premià en la jornada número 24 del campionat de lliga.