Veïns del carrer de sant Francesc diuen que manca voluntat política per resoldre les inundacions que pateixen

Premià Notícies dimarts 4 d’octubre Descarregar

Butlletí informatiu dimarts 4 d’octubre Descarregar

Els veïns el carrer de sant Francesc denuncien falta de voluntat política per resoldre les inundacions que pateixen des de fa anys. Per Jordi Ferret, portaveu dels veïns, la solució és senzilla i si no es porta a terme és perquè no és vol.

Veïns del carrer de Sant Francesc van intervenir al final del ple de setembre reclamant solucions a l’Ajuntament. En resposta, l’alcalde Miquel Buch va oferir als veïns la possibilitat de reunir-se amb l’enginyer del Consell Comarcal per tal d’intentar resoldre aquestes inundacions. Demà es tractarà aquest tema en una assemblea de l’associació de veïns del barri de Llevant.

1 Comment on "Veïns del carrer de sant Francesc diuen que manca voluntat política per resoldre les inundacions que pateixen"

  1. Tranquils, que això ho arreglarà el regidor de barri… ai no, que només eren paraules… I vaja, senyor Buch, està molt bé oferir suport tècnic però aquí el que fa falta és saber qui pagar les obres, que m’imagino que no deuen ser atribuibles als veïns si s’inunda tot el carrer… tal i com deia l’altre dia a l’ACM: cal saber de qui és competència i qui ho paga

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »