Futbol Sala

Futbol Sala

Victòria important pel Cover Premià de Mar

Carles Sole

Victòria pel CFSPremià per 1-3 a la pista del CNatació Sabadell, en el primer partit de la 2a volta al grup 6è de 1a Nacional A. Els premianencs són 4ts amb 25 punts.

3 punts més per un Cover Premià de Mar que va haver de suar de valent per endur-se un triomf de la pista del CNSabadell. El partit va començar molt igualat, tot i que amb més domini del Premià. El resultat d’1-1 es va allargar molts minuts, concretament fins els últims del matx, i va ser llavors quan el Sabadell va arriscar i els homes de Larrotcha ho van aprofitar per marcar dos gols en menys d’un minut, concretament l’últim minut del partit. Gràcies a aquesta victòria, amb un final vibrant, els premianencs són 4ts amb 25 punts, a 3 del 3r, el Club Esportiu Escola Pia de Sabadell. Mantenen un punt de disància amb el rival que tenen just a sota, el Bar Mi Casa (5è amb 24); i que precisament és el proper contrincant del Premià. Segon partit de la segona volta i el Bar Mi Casa visita diumenge el Pavelló Municipal de Premià.