Vuitena victòria pel masculí de l’AB Premià, mentre que les noies segueixen cuers

El sènior masculí de l’AB Premià va sumar la vuitena victòria seguida i és tercer, mentre que les noies es compliquen després de perdre a la pista del Sant Cugat.

El primer equip masculí de l’Agrupació de Bàsquet manté el bon estat de forma i dissabte va superar el Montornès per 81-49. Els de Xavi Martín no perden des del 19 de novembre i les vuit victòries que sumen fins ara els permeten ser tercers amb 32 punts, empatats amb el segon. El tècnic, Xavi Martín, creu que la clau de la victòria va ser la constància. Els premianencs s’entrenen ja de cara al proper partit. Diumenge visiten la pista d’un rival directe a la part alta: el Tiana.

Escolta l’entrevista amb Xavi Martín, entrenador del sènior masculí AB Premià
En canvi, les noies passen per una dinàmica totalment oposada a la de l’equip masculí. Dissabte van perdre contra el Sant Cugat per 50-42 i veuen molt reduit el seu marge de maniobra si volen abandonar l’última plaça de Primera Catalana. Buscaran una nova victòria aquest divendres al Pavelló contra el Sant Nicolau. Jugaran a partir de les nou del vespre.

Recupera les paraules d’Enric Cervera, tècnic del sènior femení de l’AB Premià

Translate »