Xavier Godàs, alcalde de Vilassar de Dalt: “no farem el complex funerari perquè fem prevaldre el consens social”

Imatge del vídeo

Imatge del vídeo

L’ajuntament de Vilassar de Dalt ha renunciat definitivament al nou complex funerari. Ahir el consistori veí va publicar un missatge de l’alcalde Xavier Godàs enregistrat en vídeo en el qual fa un relat dels fets que s’han produït en relació a aquest projecte d’ençà que va prendre forma la idea i fins el moment actual, després que el ple aprovés l’adjudicació i fins i tot les empreses concessionàries avancessin una part dels cànons, un projecte que va topar amb una forta oposició veïnal perquè contemplava un servei d’incineració de cadàvers. En el vídeo Godàs indica que finalment l’equip de govern ha fet prevaldre el consens social. L’escoltem:

També explica Godàs que el govern ja ha signat un conveni amb les empreses adjudicatàries per tal de cancel·lar el compromís i retornar els 735.000€ que es van avançar, resolució que el ple municipal va aprovar ahir mateix per unanimitat. Xavier Godàs fa també autocrítica en aquesta gravació, per no haver sabut -diu- calibrar prou bé l’impacte social que podia tenir aquest projecte, però acaba fent una crida a la responsabilitat dels governants i de la comunitat a l’hora d’assumir serveis que necessita i demanda la mateixa societat.

Be the first to comment on "Xavier Godàs, alcalde de Vilassar de Dalt: “no farem el complex funerari perquè fem prevaldre el consens social”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »