16 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

Yassin apaga una Llàntia combativa (3-2)

El Club Esportiu Premià va guanyar 3 a 2 la Llàntia en un partit vibrant fins a l’últim suspir. Una victòria que deixa l’equip líder en solitari gràcies als 26 punts que suma. El partit d’ahir va anar de menys a més. Als premianencs els va costar entrar al partit, conèixer les debilitats de la Llàntia i aprofitar-les. Va ser gràcies a un gol de Júlio de falta just abans del descans que es va aconseguir obrir el marcador i també al rival. La Llàntia va buscar l’empat a la segona part i va haver d’avançar línies, cosa que va permetre als de Jordi Costa moure’s amb més facilitat i amb espais. I malgrat tenir el segon a tocar, els de Mataró van aconseguir empatar gràcies a un mal refús defensiu en una falta. El que no els va costar als premianencs va ser reaccionar al gol encaixat.

Premià i Llàntia s'enfrontàven al Municipal.

Premià i Llàntia s’enfrontaven al Municipal

Només tres minuts va trigar Yassin a fer el segon i poc després el tercer. Amb el 3 a 1 el Premià va poder ampliar el marcador, però va ser la Llàntia qui va escurçar diferències en una altra jugada d’estratègia. Al final, tres punts més tot i el patiment final i una nova victòria. L’entrenador, Jordi Costa, content per haver superat a un rival complicat. És el vuité partit que el Premià guanya en 11 jornades i només una derrota en tot el que portem de Lliga. Un balanç boníssim que deixa els premianencs líders amb 26 punts gràcies a l’empat de l’Europa B davant el Cirera.