▶️1er aniversari de l’explosió: homenatges, resiliència i encara algunes incerteses

A l'acte commemoratiu d'ahir es van dipositar espelmes en filera per la voreraA l'acte commemoratiu d'ahir es van dipositar espelmes en filera per la vorera

Avui 18 de setembre fa un any de l’explosió al bloc del 196 de la Gran Via que va provocar la mort de 2 persones i els veïns del qual encara no han pogut tornar a casa. Ahir un grup de ciutadans va convocar un acte de record i homenatge als damnificats a la zona, i avui l’alcalde Miquel Buch ha dit que encara no hi ha data per al retorn a l’immoble. També ha assenyalat quins són els aprenentatges que ens deixa aquesta experiència. Escoltem l’Emi Solbes, una de les impulsores de l’acte d’ahir, i l’alcalde:

Miquel Buch ha indicat que, per bé que els treballs de l’Ajuntament ja van acabar fa mesos i ara són els mateixos veïns qui fan obres als seus domicilis, la corporació encara ofereix atenció psicològica i assessorament legal. També ha dit que existeix la possibilitat que s’organitzi algun esdeveniment commemoratiu, però no s’hi treballarà fins que la situació no s’hagi normalitzat del tot.

Escolta l’entrevista a Emi Solbes:

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Translate »