▶️Alcaldia decideix celebrar el ple municipal d’avui a pesar de la petició de Crida Premianenca

Imatge de la concentració d'ahir convocada per l'AjuntamentImatge de la concentració d'ahir convocada per l'Ajuntament

Crida Premianenca ha demanat a l’equip de govern de Premià de Mar que suspengui tota l’activitat institucional (entre altres coses, el ple municipal d’avui) davant la situació excepcional que, segons ells, viu el país arran de l’empresonament de Cuixart i Sánchez. La petició, però, no ha estat acceptada i la sessió d’avui es celebrarà normalment. Andreu Mumbrú és regidor d’aquesta formació:

Es dóna el cas que 4 grups de l’oposició a Mataró van demanar ahir també a l’alcalde la mateixa mesura, que va ser descartada per David Bote. Fem notar que ahir Premià de Mar, com tantes altres poblacions catalanes, va registrar concentracions de migdia i vespre a la plaça de l’Ajuntament de condemna a la presó pels presidents d’Òmnium i l’ANC.

Com diem, aquest vespre es farà el ple ordinari d’octubre de Premià de Mar. En l’ordre del dia destaquen les ordenances fiscals i els preus públics de l’any 2018 que porta a aprovació el Govern. També en matèria econòmica es dóna compte d’un decret sobre les línies fonamentals del Pressupost per l’any que ve. El ple presenta també un conveni amb la Diputació en relació a la construcció de la rotonda del barri Banyeres i també per l’arranjament d’aquesta carretera fins la Gran Via, i en matèria d’ocupació trobem la pròrroga d’un acord amb el SOC per la contractació de persones aturades. Crida Premianenca presenta tres mocions: sobre la naturalització d’un espai a la platja de Llevant, sobre la creació d’una xarxa de sensibilització i mediació comunitària i inici d’una campanya antirumors i sobre l’adhesió al projecte ‘No puc esperar’. Coalició d’Esquerres i ERC presenten una moció conjunta de condemna a la repressió policial de l’1 d’octubre. Finalment la Coalició d’Esquerres fa una pregunta sobre vegetació en males condicions a la via pública.

Translate »