▶️Baixa l’índex de delictes respecte el 2016 tot i que persisteixen furts al carrer i a vehicles

Dos agents de la policia local de Premià de MarEntre altres mesures, l'alcalde ha anunciat un reforç de la presència policial al carrer (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Lleugera millora de les dades delinqüencials a Premià de Mar respecte a l’any 2016. La setmana passava es va reunir la Mesa de Coordinació Operativa entre Mossos d’Esquadra i Policia Local en la qual es van presentar les dades recollides per la conselleria d’Interior, unes dades que indiquen una rebaixa des robatoris a domicilis i atracaments i un estancament dels robatoris a comerços. Les assignatures pendents serien els furts, sobretot al mercat ambulant dels dijous a la Riera, i els intents de robatoris a vehicles, dues circumstàncies que esdevenen prioritats pels cap de la Policia Local, l’inspector Pere Jané. Ell mateix ho exposava a Premià Notícies:

Jané, que parlava de l’operatiu Grèvol que s’ha posat en marxa des de principis de mes a les zones comercials de la ciutat, ha valorat positivament les primeres setmanes de funcionament de les noves unitats de Proximitat, que està en contacte amb el teixit associatiu de la ciutat, i la de Mobilitat que entre d’altres coses està atenta a la neteja dels carrers.

Escolta l’entrevista a Pere Jané:

Translate »